Bij E-coaching bepaalt de coachee de tijd, plaats en frequentie
Je zit met vraagstukken waar je graag iets mee zou doen of aan zou willen doen en je hebt niet de tijd of zin om daar steeds per sessie 1,5 uur voor uit te trekken. Dan kan e-coaching voor jou dé manier om een coachingstraject in te gaan op een tijd en een plaats die voor jou het best uitkomen.

Wat is e-coaching precies?
Alles wat electronisch gaat noemen we e-coaching, daar vallen video-coaching, tele-coaching, chatcoaching en mail-coaching onder.

Wat is het verschil met F2F coaching?
Bij e-coaching en met name mail-coaching zijn 3 elementen heel bepalend en onderscheidend, namelijk a-synchroniciteit, sociale anonimiteit en het schrijven. De kracht van synchroniciteit is: de coaching kan overal en altijd, dus op momenten die voor jou het best uitkomen.Mocht je het fijner vinden om anoniem, te blijven dan mag dat ook. Want ook dat mag bij e-coaching. Je hoeft je niet kenbaar te maken als je dat te lastig vindt.De derde kracht van e-coaching is het schrijven. Je gaat bewuster om met je woorden die je in de mail zet, het staat zwart op wit. En het voordeel daarvan is dat je de tijd kunt nemen om over datgene na te denken wat je coach heeft teruggeschreven, je kunt nog eens teruglezen, terugkijken.Bij het e-coachen komen taalwetenschap en gedragswetenschap samen en wordt er gewerkt vanuit een professioneel model, het eCP concept.Het eCP concept leert jou als coachee inzichten te verkrijgen en daarmee een gewenste gedragsverandering middels het juiste taalgebruik.

Wat is de frequentie bij e-coaching?
Daar maken we samen afspraken over. Bij e-coaching gaat het om kleine stappen die je zet om tot persoonlijke ontwikkeling te komen. Waar we bij F2F coaching 1x per 4 weken elkaar zien kan dat met e-coaching een email-contact zijn dat 2x per week plaatsvindt.

Interesse?
De intake die online zal plaatsvinden is gratis. Wil je meer informatie, mail me dan op of bel 0638534785