'If you get tired, learn to rest. Not quit....'

Deepak Chopra

Wie is Scipio Consult?

Welkom, mijn naam is Peggy Scipio.

Al tien jaar begeleid ik mensen zowel privé als binnen organisaties bij het oplossen van persoonlijke vraagstukken. Mijn visie is dat iedereen het antwoord al in zichzelf heeft en in samenwerking met mij helder krijgt welke stappen er nodig zijn om deze te vinden en er vervolgens profijt van te behalen.

Een stap naar een coach is niet voor iedereen gemakkelijk; je loopt tegen een probleem aan op het werk of in je privéleven en wilt deze het liefst zelf oplossen. Je ervaart steeds hetzelfde probleem maar weet niet hoe je ermee om moet gaan en waar dat probleem vandaan komt. Dit kan tot veel frustratie en wellicht onzekerheid leiden, het is uitputtend. Toch is de oplossing vaak heel snel duidelijk en kun je met veel meer energie verder bouwen aan de weg die je echt bij jou past.

Coachen doe ik op diverse gebieden:

Vertrouwen, veiligheid en binding staan hoog in mijn professionele vaandel!

Mijn vakbekwaamheid als coach heb ik ontwikkeld door werkervaring, gerichte studies, intervisie en intercollegiale toetsing met vakgenoten en door een behoorlijke dosis levenservaring.

Daarnaast ben ik blijven werken in bestuurlijke functies bij diverse werkgevers, omdat organisaties voor mij de bronnen zijn waar ik goed kan waarnemen welke impact ontwikkeling en verandering op mensen heeft.

Een coachende rol had ik altijd al als directeur en manager in zowel profit als non-profit bedrijven. Binnen deze functies haalde ik zoveel plezier en voldoening uit het helpen van mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling, dat ik daar mijn specialisme van gemaakt heb.
Tijdens de 4 jarige studie voor ‘master coach & counseler’ aan het Europees Instituut (onderdeel van De Baak) leerde ik dat er verschillende manieren zijn om je in een mens te verdiepen. Deze opleiding heb ik aangevuld met de opleiding Verdiepend Coachen bij Stress en Burnout.

Naast mijn praktijk voor persoonlijke -en bedrijfscoaching werk ik als docente en loopbaanadviseur. Tot slot ben ik verbonden aan maatschappij-nuttige organisaties zoals Taalhuis Oostland waar ik Nederlandse taal doceer aan anderstaligen en aan de Floating Farm (produceert op een circulaire en klimaat adaptieve manier gezond voedsel op de plek waar mensen wonen), waar ik presentaties geef.

Ik kijk uit naar een persoonlijke kennismaking.

Hartelijke groet,

Mijn missie

Laat me een tijdje met je meereizen om je balans, je plezier en (werk)geluk te vinden zodat je weer op eigen kracht en met vertrouwen in jezelf verder kunt.

Peggy Scipio

NOBCO SCIPIO CONSULT BEDRIJFSCOACH (2)

Contact

Telefoon

+31 (0) 6 385 347 85

Email

info@scipioconsult.nl

Werkgebied

Regio Rotterdam en Amsterdam