'The inspiration you seek is already within you. Be silent and listen'

Jalal ad-Din Rhumi

Wat anderen zeggen:

“Peggy is iemand die luistert, analyseert en je confronteert. Ik zat in een periode waarin ik op zoek was naar hoe ik mijn carrière wilde voortzetten en twijfelde aan mijn mogelijkheden. 

Zij heeft mij op een spoor gezet waarmee ik verder kon. En op zo´n manier dat ik het gevoel had dat het een spoor was dat bij mij paste en niet iets dat van buiten opgelegd werd”.

George

“Ik ontmoette Peggy met de training “taal naar werk” georganiseerd door de bibliotheek.In die tijd was zelfs het eerste jaar in Nederland nog niet voorbij. Ik werkte als onderwijzeres in China en Turkije. De arbeidsomstandigheden in deze twee landen waren echter heel anders dan in Nederland. Ik was erg bezorgd over het vinden van een baan in Nederland. Maar de situatie veranderde nadat ik met Peggy ontmoette. We hebben 20 weken samen een leuke training gedaan. Dankzij Peggy’s inspanningen nam mijn zelfvertrouwen toe.

Elke week ontdekte ik nieuwe eigenschappen bij mijzelf en ik begon mezelf duidelijker te definiëren.

Ik vond een baan tegen het einde van de training  en nu werk ik in deze baan. Ik heb veel van Peggy geleerd, bedankt voor alles!”

Sevde Yildirim

“Voor mij is Peggy een inspirator. Haar warme persoonlijkheid, levenservaring, deskundigheid op coachingsgebied en haar organisatiekennis maken haar tot een zeer waardevolle gesprekspartner. Ze weet de onderste steen boven te krijgen.”

Hendrickje Scholten

Re-integratie coach

“Al snel werd duidelijk dat Peggy haar coachende kwaliteiten goed kon inzetten bij het Taalhuis. Zij ging aan de slag met het project Taal naar Werk, een project om anderstalige klaar te stomen voor de Nederlandse arbeidsmarkt. Samen met haar collega, heeft zij dit project volledig omarmt en zeer professioneel opgepakt. De cursisten zijn, net als ik, erg te spreken over de lessen. Ze geven aan dat zij door haar lessen meer zelfvertrouwen hebben en met vertrouwen de arbeidsmarkt op gaan. Meerdere cursisten hebben tijdens of na het volgen van de training werk gevonden”.

Kimberly Steenbergen

“De gesprekken hebben mij inzicht gegeven dat te doen waar mijn kwaliteit ligt en hoe die te benutten. Peggy is kundig maar vooral een heel warm en liefdevol mens die de kwaliteit heeft om goed te horen wat je zegt en dat om te zetten naar een positieve vervolgactie. Zij bezit het vermogen om je te overtuigen van je eigen kwaliteiten waardoor dat je stimuleert.  Ze geeft je weer de helderheid om je focus te houden op dat waar je voor kiest.”

S.

NOBCO SCIPIO CONSULT BEDRIJFSCOACH (2)

Contact

Telefoon

+31 (0) 6 385 347 85

Email

info@scipioconsult.nl

Werkgebied

Regio Rotterdam en Amsterdam